Söögikohad Ülemiste linnakus

Ülemiste City on Tallinnas asuv ärilinnak, kus töötavad sajad ettevõtted ja tuhanded töötajad. Ülemiste linnak on küllaltki multikultuurne, sest seal töötab inimesi ligi 70 erinevast rahvusest. Kuid lisaks äri- ja teadustegevusele on linnakus ka mitmekesine sündmuste programm. Aastas toimub Ülemistes üle saja erineva sündmuse, näiteks saab osa võtta töötubadest, pidudest, spordiüritustest ja muust.

Ülemiste linnakus on mitmeid eriilmelisi söögikohti. Näiteks on paljud söögikohad pannud fookuse lõunapakkumistele, kuid samas saab nautida ka maitsvat hommikusööki või minna maitserännakule Itaaliasse ja Taisse. Ülemistesse on mugav tulla, sest ligipääs on nii rongi, auto, kui ka trammi ja bussiga.

MIN BOWL

Foto 1: Allikas: Min Bowl Facebook profiil

Foto 2: Allikas: Min Bowl Google arvustus

Foto 3: Allikas: Ülemiste City kodulehekülg

Hinnataseme vahemik: lõunapakkumised: 3,7-7,5 eurot / poké bowl’id: 7,9-9 eurot

Musta kohvi hind: N/A

Latte hind: N/A

Veebilehe aadress: https://www.minbowl.com/ 

Menüü link: https://www.minbowl.com/menus 

Telefoni nr broneerimiseks: +372 519 891 82

Tripadvisori rating/skoor: N/A

Google rating/skoor: 4,6

Kirjeldus: Ülemiste linnakus asuv Min Bowl restoran paitab külaliste maitsemeeli aasiapäraste roogadega. Söögikoht on avatud argipäeviti kell 8–14, seega sobib see suurepäraselt hommiku- või lõunasöögi nautimiseks. Soovi korral on võimalik tellida restoranist catering teenust, et kostitada külalisi snäkkide, hommikusöögi või lõunaga.

Min Bowl’i menüü on pidevas muutumises, seega on igal nädalal toidukaart läbinud väikese värskenduskuuri. Päevapakkumistes on alati üks supp ja kaks toekamat rooga. Näiteks pakutakse restoranis krõbedat meekana, köögiviljakarrit, läätsesuppi, spinatikarrit tofuga ja muud. Külastajate sõnul ei puudu menüüst ka teravad elamused. Klientide seas on väga menukad ka poké bowl’id, mida pakutakse muuhulgas nii lõhe, tofu, tuunikala ja krõbekanaga. Külastajate sõnul on Min Bowl keskmisest veidi kõrgema hinnaklassiga, kuid toit on maitsev.

NUUDEL

Fotode allikas: Ülemiste NuudeL Google arvustused

Hinnataseme vahemik: eelroad: 7,3-7,9 eurot / pearoad: 8,9-11,9 eurot

Musta kohvi hind: N/A

Latte hind: N/A

Veebilehe aadress: https://www.nuudel.ee/ 

Menüü link: https://www.nuudel.ee/ulemiste-city-menuu/ 

Telefoni nr broneerimiseks: +372 5461 6484

Tripadvisori rating/skoor: N/A

Google rating/skoor: 4,7

Kirjeldus: Ülemiste City NuudeL on sobilik restoran kõigile, kes hindavad autentset tai kööki. Restoran on avatud igal argipäeval kell 11–18 ning külastajate sõnul on koht eriti populaarne lõunasöögi ajal. Nuudlist saab soovi korral toitu koju või kontorisse tellida läbi Wolt, Bolt Food või Nosi platvormi.

Menüü pakatab maitsetest ning valikust leiab suppe, lihatoite, karrisid, riisi ja nuudleid. Toitu tellides tasuks tähelepanu pöörata roa vürtsikusele, sest selles osas Nuudlis allahindlusi ei tehta. Külastajate sõnul maitseb näiteks Pad Tahi Tom Yam hiidkrevettidega väga hästi ning portsjon on suur. Samuti täidavad kõhtu väga hästi erinevad karrid, näiteks punane karri kanaga või roheline karri hiidkrevettidega. 

Ülemiste linnaku Nuudli restoran on klientide seas hinnatud hubase atmosfääri ja mõistlike hindade poolest. Kuna roogasid valmistavad kohalikud taikad, siis maitsed on väga omased tai köögile. Kliendid kiidavad korduvalt erinevate roogade vürtside tasakaalu.

AIRO CAFE

Fotode 1 ja 3 allikas: Airo Cafe Google arvstused

Foto 2: Allikas: Airo Cafe Facebook profiil

Hinnataseme vahemik: argipäevamenüü: 2,6-6,2 eurot

Musta kohvi hind: N/A

Latte hind: N/A

Veebilehe aadress: https://www.facebook.com/airocafe/reviews 

Menüü link: https://www.facebook.com/airocafe/photos_by 

Telefoni nr broneerimiseks: 605 8077

Tripadvisori rating/skoor: N/A

Google rating/skoor: 4,4

Kirjeldus: Lennujaama kõrval asuv Airo Cafe on külastajate südamed võitnud koduste toitude, viisaka teeninduse ja soodsate hindadega. Restoran on avatud igal argipäeval kell 10–15. Kell 11–14 on avatud Airo Cafe territooriumil olev tõkkepuu, et külastajad saaksid söögikohale hõlpsasti ligi ka autoga. Toidukoht pakub külastajatele võimalust einestada koha peal või tellida toit kaasa.

Igal nädalal on retrohõngulises Airo Cafes uus menüü. Igapäevaselt leiab toidukaardist vähemasti ühe supi ja magustoidu ning kaks rooga tõsisemaks kehakinnituseks. Portsude suurused on 150-450 grammi. Näiteks pakutakse söögikohas seljankat, juustusuppi ja borši. Praeks saab tellida pikkpoissi, köögiviljaraguud, pastat, veise hakkpihvi ja muud. Magustoiduks pakutakse muuhulgas pannkooke, riisiputru marjakisselliga, mustikasupp ja rukkivahtu. Menüü on leitav ettevõtte Facebooki kontolt. 

Külastajate sõnul on Airo Cafe hea ja taskukohane koht, kus lõunapausi ajal einestada. Tipptunni ajal on tihtipeale rahvast söögikohas palju, seega võib isekohti nappida. Külastajate sõnul on säästunipp see, kui osta praad ja supp komplektina.

POMO ÜLEMISTE

Fotode allikas:  Pomo Restorante Google arvustused

Hinnataseme vahemik: eelroad: 5-12 eurot / pearoad: 11-14 eurot

Musta kohvi hind: 2-3,5 eurot

Latte hind: 3,5 eurot

Veebilehe aadress: https://www.facebook.com/pomoylemiste 

Menüü link: https://www.facebook.com/pomoylemiste/menu/?id=100063660655597&sk=menu 

Telefoni nr broneerimiseks: 670 7770

Tripadvisori rating/skoor: 4

Google rating/skoor: 4,2

Kirjeldus: Pitsa-pastakoht Pomo pakub külastajatele autentseid itaaliapäraseid roogasid. Ülemiste linnakus asuv restoran on avatud igal argipäeval kell 11–18. Pomo restoranis on kiire ja sõbralik teenindus ning muljetavaldav interjöör, mis teeb sellest sobiliku koha lõunasöögi või varajase õhtusöögi nautimiseks.

Eelroaks saab tellida näiteks tiigerkrevette, bruschetta‘sid erinevate lisanditega ning carpaccio’sid. Menüüst leiab laias valikus pastaroogasid, nii saab maitsta pasta Bologneset, lasanjet, aga ka pasta portobellot. Loomulikult tasub maitsta pitsasid, mis mõne kliendi arvates on paremad Pomo restoranis, kui Itaalias. Menüüs on valikut nii veganitele, kui ka vürtsikama toidu austajatele. Külastajate sõnul on pitsapõhi parajalt krõbe ning lisandeid on pitsa peal heldelt. Magustoiduks saab sobiva koogilõigu valida koogiletist. 

Pomo restoranis pakutakse söögi kõrvale nii külmasid kui ka kuumasid jooke. Loomulikult leiab joogikaardist erinevaid veine, aga ka kokteile. Külastajate sõnul tasub restorani külastada maitsvate toitude ja hea teeninduse pärast.

PLUS KOHVIK ÜLEMISTE

Fotode allikas: Ülemiste City kodulehekülg

Hinnataseme vahemik: lõunakomplektid: 2,7-6,9 eurot

Musta kohvi hind: N/A

Latte hind: N/A

Veebilehe aadress: https://pluskohvikud.ee/ 

Menüü link: https://pluskohvikud.ee/pakkumised/ 

Telefoni nr broneerimiseks: 5885 9505

Tripadvisori rating/skoor: N/A

Google rating/skoor: 3,9

Kirjeldus: Plus kohvik asub Ülemiste Tervisemajas ning kostitab külastajaid mitmekülgse menüü ja sõbraliku teenindusega. Söögikoht on avatud igal argipäeval kell 8.30–16. Lisaks pakutakse erinevate pidupäevade tähistamiseks catering teenust.

Plus kohvikus on tähtsal kohal kvaliteetne tooraine ja hubane atmosfäär. Kõik kohvikus pakutavad road valmivad kokkade ja kondiitrite poolt. Iga päev on valikus kaks erinevat lõunakomplekti, mis sisaldavad kas suppi, praadi ja jooki või praadi, magustoitu ja jooki. Samuti on menüüs iga päev päevapraad, mis on veidi odavam, kui lõunakomplekt.

Külastajate sõnul on Plus kohvik sobilik koht lõunapausi ajal einestamiseks. Registreerides kliendikaardi, saab soodustuse -5%, kuid see ei kehti komplektlõunale. Klientide sõnul on väga tervitatav, et hoone kõrval asub parkla, kus on parkimiskellaga võimalik tasuta parkida. Küll aga jätab osade külastajate arvates teenindus soovida ning portsudki võiksid veidi suuremad olla.

DYLAN ÜLEMISTE

Fotode allikas: Dylan Ülemiste Facebook profiil

Hinnataseme vahemik: lõunapakkumised: 2,1-7,9 eurot

Musta kohvi hind: N/A

Latte hind: N/A

Veebilehe aadress: https://www.dylan.fi/ulemiste 

Menüü link: https://www.dylan.fi/ulemiste (tuleb veidi allapoole kerida)

Telefoni nr broneerimiseks: 5912 5956

Tripadvisori rating/skoor: N/A

Google rating/skoor: 3,7

Kirjeldus: Dylan Ülemiste on restoran, mis on sobilik koht lõunasöögiks kolleegide või sõpradega. Dylan on avatud argipäeviti kell 11–14 ning see asub Ülemiste linnakus Zappi majas. Söögikohas on võimalik toitu kaasa osta RINGO korduspakendites.

Dylan Ülemiste restoranis on võimalik külastajatel taskukohaste hindadega nautida rikkalikku bufeed. Iga klient saab endale kokku panna just enda maitse jaoks sobiva toidu, näiteks isuäratava salati. Viimase hinda arvestatakse saja grammi kohta. Salati kõrvale kuulub loomulikult värske leib ja maitsevesi. Lisaks pakutakse söögikohas iga päev suppi, päevapraade ja magustoitu. Dylan Ülemiste menüü on pidevas muutumises ja sobiva roa leiavad ka laktoosi- ja gluteenitalumatusega külastajad.

ZAPP CAFÉ

Fotode allikas: Ülemiste City kodulehekülg

Hinnataseme vahemik: 2,5-5 eurot

Musta kohvi hind: 2-4 eurot

Latte hind: N/A

Veebilehe aadress: https://www.dylan.fi/ulemiste 

Menüü link: https://www.dylan.fi/_files/ugd/5cf8bd_7714be65e1b44d60abe5b8a602c8455b.pdf 

Telefoni nr broneerimiseks: +372 5912 5956

Tripadvisori rating/skoor: N/A

Google rating/skoor: N/A

Kirjeldus: Ülemiste linnakus asuv Zapp Cafe on suurepärane koht, kus oma päeva alustada. Kohvikus pakutakse laias valikus soojasid jooke. Näiteks saab endale tellida värskelt valmistatud kohvi või šokolaadist kakaod, mille juurde saab lisada erinevaid taimepiimasid või maitsesiirupeid. Samuti on võimalik kustutada janu karastusjookide või smuutidega.

Kergemaks kõhutäiteks pakutakse muuhulgas erinevaid võileibasid ja vrappe. Loomulikult ei puudu menüüst erinevad koogid ja pirukad, mis maitsevad suussulavalt. Zapp Cafes pakutakse ka suppi. Söögikoht on avatud argipäeviti kell 8–16.

Scroll to Top